Chorus Architecture

PROJECT: LMPC

  • PROGRAM: HOUSING  SHOPS / OFFICE
  • PROMOTER: LGJ
  • SIZE: 2205 m2
  • LOCATION: MBANKOMO
  • TYPE: PRIVATE COMMISION
  • STATUS: PROPOSAL – IN PROGRESS

BAMBOO

#biophilicdesign and the use of Natural elements should be our First step…Natural and #localmaterials like #bamboo layer #parametricdesign pergola, to create sun shade and reshape the space daily, with #shadows in motion and #movement ..!

We lack #recreativespaces in #cities, and with the #pandemicimpact, we’re missing the few we have. Designing this project, we #thougth off taking advandage of the rooftop to be able to offer more outdoor space..! it can be manage only for the building during crisis, but a #fonctionnalconnection from the roads is also possible, extending the #citiesforpeople live style..!